Öğretmenlerimize Din Öğretimi Portalları Tanıtımı Yapıldı

Okulumuz öğretmenlerine Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün İmamhatip Okullarında eğitim gören öğrenciler ve görev yapan öğretmenlerin istifade edebilmesi için hazırladıkları eğitim portalları tanıtımı okul müdür yardımcımız Muhammed TUMBUL tarafından yapılmıştır.

Aynı zamanda öğrencilerimize de sınıf ortamında tanıtımı yapılan bu platformların kullanılması tavsiye edilmiştir.

Ock

Mesleki Tatbikat/Çalışmalar Kulübümüz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin rehberliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında İmamlık, müezzinlik ve vaizlik eğitimleri, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla mahallemizde bulunan Avcılar Müftülüğü Tahtakale Hicret Camii'de yapılmaktadır. Yapılan çalışmada öğrencilerimizden Kur'an-ı Kerim tilaveti dinlenmiş, yine öğrencilerimize imamlık pratiği yaptırılmış ve Vaizlik becerilerini geliştirebilmek adına Vaizlik uygulaması yaptırılmıştır.

Kız öğrencilerimiz ise yine DKAB öğretmenlerimiz rehberliğinde, okul kütüphanesinde namazın adabları ve bilinçli ibadet konusunda vaizlik pratiği yapmıştır.

Çalışmalarımızda gösterdikleri gayretlerden dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce okullarda uygulamaya konulan, Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında, okulumuzda okuma takımları oluşturuldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Mesleki Yarışmalar kapsamında düzenlediği Kur'an - ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Küçükçekmece Ebu Hanife Ortaokulunda gerçekleştirilmiş olup okulumuz öğrencisi Mustafa Emre SENİNDİKOĞLU yarışma 4.sü olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA OKULUMUZ MESCİD, KÜTÜPHANE, SPOR VE KONFERANS SALONLARINA ROL MODEL OLACAK ŞEHSİYETLERİN İSİMLERİ VERİLDİ.

May

Ramazan ayı etkinliklerimiz kapsamında "Bir Ramazan Sohbeti" programımızın konuğu Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN olacak.

Peygamberimizin Örnek Hayatı ile "Aile İçi İletişim" konulu sohbetin gerçekleştirileceği programa tüm veli, öğrenci ve eğitim camiamız davetlidir.

May

Okulumuzda Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecektir.

06/05/2021 Perşembe Saat: 21.00'da, öğrencilerimizin Kur'an tilavetine tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliği okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla zoom üzerinden yapılan programla gerçekleştirildi.

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Kur'an-ı Kerim derslerinin yürütülmesinde Kur'an tilavetinin daha iyi uygulanabilmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda işbirliği toplantısı yaptı.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma çalışmalarımızdan..