Mrt

Okul bahçesinde bulunan toprak alana fidan dikme etkinliği yapıldı. Amacımız çocukların doğaya karşı hassasiyetini artırmak ,işbirliği içinde çalışmayı sağlamak ve duyarlı birer vatandaş olabilmelerini sağlamak. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin yeteneklerini gösterebilecekleri bir kürsü hazırlandı. Öğrencilerimiz böylece yeteneklerini arkadaşlarına sundular.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimize Hedef LGS 2024 kapsamında liselere gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz düzenlenen gezi ile okulların imkanlarını ve eğitim faaliyetlerini yakından görme fırsatı buldular. Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DERS MATERYALLERİ PORTALINA ULAŞMAK İÇİN  AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

LİNK: GENİŞ DERS İÇERİKLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri öncülüğünde öğrencilerimize sağlıklı yaşam için spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla etkinlikler düzenlendi. Aynı zamanda sağlıklı beslenme ve obeziteye karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa BAKİ tarafından sunumlar yapılarak konuyla alakalı videolar izletildi.

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik Lgs bilgilendirme çalışması düzenlendi. Müdür Yardımcımız Deniz ŞİMŞEK ve Rehber Öğretmenimiz Şebnem Irmak İPEK tarafından yapılan çalışmada ortaöğretim okul türleri, sınava hazırlanma motivasyonu ve test çözme teknikleri ile ilgili konulara yer verildi.