Mrt

Okulumuzda 5., 6., 7. ve 8. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Öğrencilerimizin anlatımlarını etkili, söylenenleri kolay, anlaşılır, açık bir şekilde dile getirme ve yazılı olarak kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla deyim ve atasözleri ile ilgili ''anlat bakalım, resimlerden hareketle deyim tahmin etme, deyim resimleme, deyimlerin çıkış hikayelerini anlatma'' gibi etkinlikler yapılmıştır.  Yapılan deyim resimleme çalışmaları okulumuzda sergilenmiştir.

Şbt

Okulumuz 8A sınıfı öğrencisi Muhammed Ömer SAMAN, okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kasım ayı etkinliği kapsamında seçilen anahtar kelimeyle hikaye anlatma yarışması yapıldı.

Jürilerin oylaması ile yapılan yarışmada öğrencimiz

1. Buğlem Gülmez ,

2. Azra Özoglu

ve Rıdvan Dikici üçüncü seçildi.

Öğrencilerimize Müdürümüz Resul Tungaç tarafından hediyeleri takdim edildi.

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Okulumuz özel eğitim sınıfının özel öğrencilerini ve öğretmenlerini bu özel günde ziyaret ettik.

Vefatının 85.yılında Mustafa Kemal ATATÜRK' ü saygıyla anıyoruz. Programda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Törende görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımızı bu hafta gerçekleştirdik.

Ekm

Öğrencimize okulumuz adına görsel sanatlar dersi öğretmeni Aydan ÇİZMELİ ÜNAL hediyesini takdim etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmen Veli Görüşme Saatleri