Etiket Sonuçları: Şehit Hacı Mehmet Sırma

May

Ramazan ayı etkinliklerimiz kapsamında "Bir Ramazan Sohbeti" programımızın konuğu Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN olacak.

Peygamberimizin Örnek Hayatı ile "Aile İçi İletişim" konulu sohbetin gerçekleştirileceği programa tüm veli, öğrenci ve eğitim camiamız davetlidir.

May

Okulumuzda Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecektir.

06/05/2021 Perşembe Saat: 21.00'da, öğrencilerimizin Kur'an tilavetine tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Teknoloji Tasarım öğretmenlerimiz Semra ÇAKIR ve Nurullah Enes TÜRKMEN'in başlatmış olduğu Ağrı Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine 'Atkı Örme Projesi' ne öğrenci ve öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Böyle güzel projelerle okulumuzun adından bahsettiren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri ile birlikte 38. Uluslarası İstanbul Kitap Fuarı'na gezi düzenlendi.